About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

Responses

  1. Keren Pak, lanjutkan menulis! 🙂

  2. Mas nino aku minta tolong diajarin setting video memory acer 4530 supaya bisa sampe 512mb itu caranya gimana karna aku bisanya setting lewat bios dan mentok di 256mb. Please aku harap mas nino bisa kasih tutorial singkat buat dikirim ke emailku. Makasih banyak

  3. Boleh minta tolong gak. Gw baru aja install ulang Acer 4530 gw pake XP SP3. Sekarang lagi kesulitan install driver Atheros wireless network. CD bawaannya gak compatibel sama sekali (sepertinya Vista) only. Dimanakah saya bisa mendapatkan driver buat XP.

    Tolong email saya di riady08@gmail.com
    Thanks b4


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: